Школярі із Тернопільщини побачили щось цікаве (фото)

1-09-45

У повсякденності, в напруженому ритмі життя іноді ми не помічаємо навколо себе багатства природи. Краєвиди нашої місцевості вражають своєю красою й неповторністю. Тому варто зупинитись та озирнутись навкруги. 

Краса всюди. Нею потрібно насолоджуватися, її необхідно цінувати, пишуть на сайті ternopillis.gov.ua.

З метою ознайомлення та популяризації природоохоронних комплексів учні 6-А класу Хоростківської загальоосвітньої школи I-III ступенів №2, спільно з класним керівником, вчителем географії Щур Іванною Степанівною та батьками провели навчально-пізнавальну екскурсію у природний заповідник «Медобори».

Для школярів подорож була цікавою тим, що «Медобори» - це справжня перлина не тільки Тернопільщини, а й цілої України. Заповідник розташований на теренах Подільських Товтр, гряда яких простягається з північного заходу на південний схід від с.Підкамінь Львівської області, через Тернопільщину, Хмельниччину аж до Румунії.

Спершу учні відвідали унікальний музей природи з рідкісними видами комах, птахів, археологічних артефактів. Цю екскурсію із задоволенням провела Мурська Оксана Петрівна. Згодом група дітей і дорослих у супроводженні досвідчених гідів Мурської Ірини та Бугальської Ірини попрямувала екологічною стежкою « Пуща відлюдника».

Щиро дякуємо науковцям, провідним спеціалістам заповідника «Медобори» за чудові враження, змістовну екскурсію.

5-04-ab
5-04-ab

4-07-98
4-07-98

7-03-23
7-03-23

2-07-e7
2-07-e7

Вибір читачів за тиждень

Відео