«Грізні вовки» «вигризли» свою перемогу у товариському матчі (фоторепортаж, відео)

Вчора, 25 червня, на літньому футбольному майданчику школи №11 у Тернополі відбулася гра між командами «Вставай сонце» та «Грізні вовки».

– Варто зазначити, що команда «Вставай сонце» складається з непростих тернополян, усі особистості творчі та натхнені на перемогу. Минулий матч ми грали з військовим вишколом «Ветерани патріотам», а в даному випадку ми граємо з курсантами коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Пів матчу грали курсанти, а пів – викладацький склад. Кожного вівторка ми проводимо товариські матчі до змагань у серпні, які будуть присвячені пам’яті відомого журналіста та телеведучого Ігора Пелиха. Минулого разу ми грали в честь пам’яті живих і загиблих Героїв. Сьогодні граємо на честь військовополонених моряків. Вчора був міжнародний день моряка і ми змагались із вимогою до ворожої сторони звільнити наших хлопців, повернути на Батьківщину. В даному випадку ми робимо крок, щоб нас почули! – поділився суддя товариського матчу, фронтмен гурту «Нічлава» Андрій Підлужний.

DSC_3110 (Copy)
DSC_3110 (Copy)

DSC_2904 (Copy)
DSC_2904 (Copy)

Долучитись до гри мають можливість усі бажаючі. Надалі гравці планують створити великий міні-турнір, запросити друзів з різних міст, радіо і телеканали.

– В один з вівторків ми побачимо медійну команду. Таким чином звертаємо на себе увагу, бо не залишаємось осторонь нагальних проблем і залучаємо до здорового способу життя зацікавлених в цьому осіб, –  додав пан Андрій.

DSC_2914 (Copy)
DSC_2914 (Copy)

DSC_2556 (Copy)
DSC_2556 (Copy)

Із невеликим відривом «Вовки» «вигризли» перемогу у суперників. Команда «Вставай сонце» поступилась студентам одним голом. Відтак курсанти Тернопільського коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою на чолі із директором навчального закладу Вадимом Ластовицьким, заступниками та викладацьким складом одержали перемогу з рахунком 8:7.

Наприкінці матчу найкращим гравцям вручили грамоти та подарунки.

DSC_3383 (Copy)
DSC_3383 (Copy)

DSC_3403 (Copy)
DSC_3403 (Copy)

DSC_3437 (Copy)
DSC_3437 (Copy)

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео