Троє футболістів з Тернопільського обласного чемпіонату зіграли у спарингу за ФК «Нива»

3a771d4805f4d9229de863a96f7da2bb5d1642269adc7

Одразу троє футболістів, які виступають в чемпіонаті Тернопільської області 2019 року, спробували свої сили в складі професійного футбольного клубу «Нива» (Тернопіль)у спарингу проти ФК «Львів» (українська Прем’єр-ліга).

19-річний нападник Андрій Різник, котрий ще минулої неділі захищав кольори заводської «Агрониви» в поєдинку обласного чемпіонату проти «Тернополя-ДЮСШ» і котрий уже встиг підписати контракт з ФК «Нива», в спарингу проти львів’ян провів увесь другий тайм. І хоча молодий форвард результативними діями не відзначився, однак був найактивнішим у своїй новій команді і заслужив на компліменти.

20-річний центральний півзахисник Андрій Малащук з підволочиського «Збруча-Агробізнес» вийшов на футбольне поле в середині другого тайму, а 18-річний фланговий півзахисник заводської «Агрониви»Віталій Тригуба отримав від тренерів тернопільської «Ниви» десять хвилин ігрового часу на завершенні матчу.

Також у складі «Ниви» на заміну вийшов ще один потенційний новачок, 24-річний півзахисник, вихованець тернопільського футболу Андрій Скакун, котрий з 2013 року захищав кольори волочиського «Агробізнесу».

До слова, спаринг між «Нивою» та ФК «Львів» завершився внічию – 0:0, додає Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео