У Лозовій влаштували турнір з міні-футболу на знак пам’яті відомого футболіста (фоторепортаж)

IMG_0759

В останні вихідні червня у Лозовій відбувся традиційний 43 турнір з міні-футболу на Кубок Василя Гоцка.  Аматорські команди влаштували турнір на знак світлої пам’яті Василя Гоцка, який свого часу зробив значний внесок у розвиток футболу на Тернопільщині.

У сімдесятих роках  минулого століття футбольна команда із села Лозова, яку організували брати Гоцки була лідером серед усіх турнірів, а також у той час Лозова іменувалась кубковою столицею Тернопільського району. Ще у 1976 році Василь Гоцак організував турнір з міні-футболу, який проводять по сьогоднішній день. Згодом, через трагічну смерть Василя Гоцка турнір «Кубок Лозови» перейменували на турнір з міні-футболу на Кубок імені Василя Гоцка. До шанування пам’яті про добру людину, спортсмена та палкого пропагандиста фізичної культури долучилося товариство «Дружба», які є партнерами компанії «Агропродсервіс».

- Для нашого села проведення турніру стало доброю традицією, - розповіла директор товариства «Дружба» Наталія Янкевич. – На захід з’їжджаються мешканці з усього села, а також на цьогорічний турнір приїхала родина Гоцка з Німеччини та Дніпра. Кожного року наше товариство підтримує молодь, їхній ентузіазм та долучається до проведення дійства. Цього року ми підготували подарунки для переможців та учасників, а також влаштували для них смачний обід.

До слова, цьогорічним володарем кубка стала команда «Дизель». Друге місце виборола команда «Дизель», а далі розмістилася «Юність» і «Урожай». Кращим гравцем обрали Павла Забурського, воротаря – Андрія Гоцко, а найбільше голів забив Степан Цап.

IMG_0793
IMG_0793

IMG_0818
IMG_0818

IMG_0823
IMG_0823

IMG_0861
IMG_0861

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео