У мешканця Борщівщини шукали марихуану, а знайшли зброю

зброя

Поліція шукала марихуану, а натрапила на цілий збройний арсенал, що ховав у себе вдома мешканець одного з сіл Борщівщини. Пістолети, револьвери, патрони, рушницю і навіть вибухівку знайшли у помешканні 29-річного підозрюваного. Все відправили на експертизу.

- Під час заходів в рамках операції «Мак - 2019» на присадибній ділянці молодого чоловіка було виявлено декілька кущів марихуани. Отримавши дозвіл на санкціонований обшук господарства підозрюваного, поліцейські знайшли не тільки сушені рослини коноплі, а й цілий арсенал зброї. Зокрема, було вилучено  предмети ззовні схожі на пістолет та револьвер, 26 патронів різного калібру до нарізної зброї, 20 патронів до травматичної зброї, мисливську гладкоствольну рушницю та 32 патрони до неї, двісті грамів речовини сірого кольору ззовні схожої на вибухову, 91 патрон калібру 5,6 мм, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За фактом незаконного зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки порушена кримінальна справа, триває слідство. Чоловікові «світить» до трьох років позбавлення волі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео