Орест Сарматський

Каліфорнійська компанія презентувала нові сорти суниці та малини (Агроновини)

1801 (Copy)

Нові сорти малини та суниці презентував каліфорнійський виробник ягід Driscoll’s. Головною особливістю ягід бренду Rose Berries є ніжно-рожевий колір, пише «Агро-Центр». Ягоди бренду Sweetest Batch відрізняються найбільш солодким смаком. Селекціонери стверджують, що, крім унікального кольору і смаку, суниця і малина мають також приємну текстуру і свіжий аромат.

Представляючи Rose Berries і Sweetest Batch, виробник демонструє свій досвід селекції і вдумливе ставлення до виведення нових сортів.

Спробувати новинку можна буде тільки під час сезону збору врожаю вищевказаних сортів – в цей час будуть здійснюватися поставки ягід в торгові мережі.

У Мельбурні вперше продегустували каву з броколі

1802 (Copy)
1802 (Copy)

«Броколі-латте» — кава з додаванням молока і порошку з цвітної капусти. Вперше цей напій продегустували учасники конференції Hort Connections, яка пройшла 24-26 червня в Мельбурні, пише «Агро-Центр». Кожна порція кави містить близько 7 грамів порошку броколі.

Новий напій має чудову кремову текстуру. Вона нагадує каву, але при цьому напій залишається продуктом з цвітної капусти.

Учасники конференції гідно оцінили новий рецепт латте. Порошок з цвітної капусти швидко закінчився, і всім клієнтам нової кави, на жаль, не дісталося.

Треба відзначити, що згідно з дослідженнями, в минулому році 51% дорослих не споживали щоденну норму фруктів. Двоє з трьох дорослих людей їли недостатньо овочів. Вирішити цю проблему допоможуть улюблені напої з додаванням порошків з овочів. Фермери, в свою чергу, знайдуть застосування нетоварній продукції.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео