Пара з Шумська зробила власне весілля незабутнім для чужих дітей (фото)

весілля2

«Замість букета – іграшка!». Таку акцію влаштували на власному весіллі молодята з Шумська. Своїх гостей вони попросили не витрачати грошей на дорогі весільні композиції, а придбати по іграшці. Друзі та близькі з радістю підтримали пару. Після забави усі зібрані іграшки роздали діткам, котрі їх потребують найбільше, але не можуть придбати.

- Дуже гарну ідею втілила у життя весільна пара із Шумська. На весілля наречені попросили дарувати не квіти, а іграшки. Після застілля подружжя зібрало величезну гору різноманітних іграшок. Одразу після свята їх роздали тим, хто цього потребує. Для дітлахів цей день став незабутнім, а для молодят – величезною радістю, що вони змогли створити гарний настрій та показали приклад для наслідування майбутнім нареченим. Наречена Марія Ткачук подякувала гостям: «Дякуємо гостям нашого весілля, які долучилися до акції «Замість букета – іграшка»! Ваші подарунки знайшли малечу, яка про ці іграшки могла тільки мріяти!», – пише «Типовий Кременець».

У коментарях читачі схвально відгукують про таку оригінальну ініціативу новоствореного подружжя з Шумська. Молодятам бажають довгих щасливих років життя, і висловлюють сподівання, що така ідея матиме послідовників.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«235322,235323,235325»]

Фото Марії Ткачук

Вибір читачів за тиждень

Відео