У Тернополі обговорили рівень злочинності та найбільш поширенні порушення

1

У Тернополі провели нараду, на якій обговорили питання протидії злочинності в області та подальшу спільну роботу усіх правоохоронних органів.

Загалом, заходи, які впроваджувалися різними інстанціями правоохоронних органів Тернопілля, сприяли захисту прав та свобод громадян, інтересів держави; впроваджувалися задля розкриття і розслідування кримінальних порушень та забезпечення громадського порядку.

Окрім того на засіданні наголосили, що протягом даного часу на Тернопіллі зменшилася кількість тяжких та особливо тяжких злочинів. Це стосується умисних вбивств, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі тих, які спричинили смерть потерпілих.

Проте на Тернопільщині зросла кількість правопорушень проти власності, грабежі, крадіжки. Також активно працюватимуть над викриттям злочинів, пов'язаних із незаконним обігом зброї та наркотиків, розбійниками нападами, грабежами.

Попри це Тернопільщина посідає перші місця із розкриття злочинів за оголошеними підозрами та результатами досудового розслідування у всій країні, повідомляють на сайті Прокуратури у Тернопільській області. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео