Тернополяни мають унікальну можливість безкоштовно вдосконалювати англійську мову

kcolaieseckyt-2019t

Тернополяни мають можливість безкоштовно вивчати та вдосконалювати знання з англійської мови. Для цього достатньо стати волонтером міжнародної організації AIESEC. 

Як розповів представник тернопільського осередку Юрій Королишин, набір волонтерів триватиме з 12 серпня по 15 вересня. Головні вимоги до кандидатів:

1. Вік від 17 до 28 років.

2. Бажання бути учасником великої команди та робити соціальні проекти.

3. Готовність присвячувати себе AIESEC в середньому годину-півтори на день.

4. Хоча б елементарне знання англійської мови.

5. Проживання у місті Тернопіль, або у Тернопільському районі.

- Ми не вимагаємо чогось надможливого, - розповідає Юрій Королишин. - Головне - подати заявку на офіційному сайті AIESEC або зв'язатися з айсекером та прийти на співбесіду. Багато людей не проходить по одній простій причині - вони просто не з'явилися на другий етап відбору. Щодо проживання в Тернополі та знання мови - майже щодня відбуваються зібрання волонтерів, а щотижня - загальна обов'язкова нарада. Усе потрібно відвідувати та розуміти, адже спілкування між айсекерами відбувається англійською мовою. 

Однак, якщо ви готові їздити - можливі винятки.

- У нас кілька років була волонтерка зі Збаража. Дівчина їздила на всі наради, збори, заходи. 

Волонтерство може тривати залежно від бажання учасника. Окрім вдосконалення англійської мови айсекери матимуть інший, не менш цікавий та корисний досвід.

- В першу чергу, це - комунікація. Людина вчиться говорити, виступати перед публікою. При участі у соціальних проектах та програмах можна додатково вивчити дизайн, СММ, менеджмент тощо. Ви також вивчаєте та дізнаєтеся культуру тих іноземців, з якими працюєте, а це - понад сотню осіб щороку більш ніж з 20 країн світу. До того ж, волонтерські програми, а особливо співпраця з AIESEC - великий бонус при влаштуванні на роботу. Сьогодні багато наших колишніх волонтерів працює в міжнародних компаніях. 

Для тих, хто не впевнений, чи боїться випробувати долю, Юра радить не боятися і пробувати, адже це - унікальна можливість, яка видається не всім і не завжди.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео