Паломники зі Словаччини вже друге відвідали Зарваницю (фото)

IMG_6930

Вдруге за два роки група паломників зі Словаччини відвідала Марійський духовний центр «Зарваниця». З 22 по 25 липня більше 60 іноземців взяли участь у прощі до відпустового місця, яке організував парох с. Хоньковце Кошицького краю о. Йосиф Фабішек.

Програма перебування прочан у Зарваниці – дуже насичена. Кожного дня паломники брали участь у Святій Літургії, яку о. Йосиф служить разом зі священиками Марійського духовного центру. У перший день вони побували у  парафіяльному храмі, де молилися Молебень до Богородиці перед чудотворною іконою Зарваницької Матері Божої. Також відвідали унікальний комплекс споруд «Український Єрусалим», купіль Святої Анни, молилися на Хресній дорозі та в усіх храмах МДЦ «Зарваниця».

IMG_6939
IMG_6939

Окрім цього з іноземними паломниками зустрівся архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк). Митрополит висловив щиру вдячність о. Йосифу за плідну співпрацю, яка існує між їхньою громадою та Марійським духовним центром, та благословив кожного учасника паломництва.

В останній день гості зі Словаччини відвідали м. Тернопіль, де для них підготували цікаву та пізнавальну екскурсію визначними місцями, додає прес-служба Марійського духовного центру «Зарваниця».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео