Мер Чорткова переміг на проекті «Нові лідери» та виграв для міста 1 млн грн

123

Переможцем національного телепроекту «Нові лідери – 2» на каналі ICTV став міський голова Чорткова Володимир Шматько, який прийшов на проект із планом збудувати індустріальний парк, що принесе Чорткову понад 7000 робочих місць.

За Володимира Шматька та його проект проголосували 72,01% глядачів, за Оксану Жолнович і її новий трудовий кодекс – 18,59%, а за Євгена Осипчука і його ідею створення національного реєстру дітей з інтернату – 9,4%. Відтак мер Чорткова отримає 1 мільйон гривень на реалізацію проекту, які, з його слів, витратять на створення проектно-кошторисної документації на проведення всіх комунікацій до індустріального парку (світло, газ, вода, інтернет тощо).

Мер Чорткова прокоментував свою перемогу:

- Дякую Богу, що у свої 33 я можу стояти тут, на національному телепроекті, а по той бік екрану дивиться моя кохана вагітна дружина, моя донечка, батьки, і вони вірять, що ми разом робимо правильні речі для нашої країни. Ми не їдемо за кордон, ми не тікаємо, ми боремось! Дякую кожному, хто жертвує інколи своїм часом і здоров'ям заради когось. Тримаймо лінію оборони, виграємо війну, підтримаємо кожного солдата і ніколи не віддамо нашу країну нікому.

Фото скріншот з прямого ефіру

Вибір читачів за тиждень

Відео