Олімпійське літо на Тернопільщині

531-860x649

На Тернопільщині перетнули екватор цьогорічні всеукраїнські масові фізкультурно-оздоровчі старти для дітей у канікулярний період «Олімпійське літо». Нещодавно фахівці обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали в гості до школярів ще двох оздоровчих закладів краю.

У розташованому в Ниркові Заліщицького району таборі «Ромашка» в цій зміні оздоровлюються 110 юнаків і дівчат. На пагорбі під шум Джуринського водоспаду вони виявили найсильніших у десятьох різноманітних естафетах. Комусь краще вдавався біг «змійкою», комусь — човниковий біг. А якою азартною була боротьба під час змагань із баскетболу, флорболу, стрибків на скакалці тощо, пише «Вільне життя».

nasnylosja-bagato-groshej
nasnylosja-bagato-groshej

Ще масовішими були старти в міжгосподарському пансіонаті «Лісова пісня» в Борщеві. Понад півтори сотні дітей продемонстрували свою майстерність у випробуваннях на спритність, влучність, швидкість і витривалість. І також за перемогу в тому чи іншому отримували талони здоров’я, які після завершення двогодинних змагань із повним правом обміняли на призи від організаторів.

Зрештою, всі юнаки і дівчата, які взяли участь у спортивному святу в «Ромашці» і в «Лісовій пісні», удостоїлися відзнак і призів з логотипом обласного «Спорту для всіх», сертифікатів і призів від місцевого осередку НОК України в Тернопільській області, а також традиційних подарунків від багаторічного спонсора «Олімпійського літа» — видавництва «Школярик».

Фото з архіву організаторів

Вибір читачів за тиждень

Відео