Дорогами Великогаївської ОТГ відшумів «Байкер - FEST» (фоторепортаж)

e7c36df6122b37597cfd7f0e27d5cfc0

Шумно та весело у Великогаївські громаді було у неділю 29 липня. В цей день пройшов перший фестиваль мотоциклістів «Байкер - FEST». На стадіоні зібралася чимала кількість учасників з різного типу байками, від міні до мотоциклів з колясками.

Всі разом виконали гімн України і зробивши декілька кіл  доріжками Великогаївського стадіону, під супровід працівників Національної поліції та невідкладної медичної допомоги байкери вирушили у подорож маршрутом: с.Великі Гаї – с.Товстолуг – с.Білоскірка – с.Грабовець – с.Баворів – с.Смолянка – с.Скоморохи – с.Великі Гаї. Під час поїздки учасники зробили декілька зупинок, для перепочинку.

IMG_1960
IMG_1960

У с. Баворів староста сіл. Баворів та Застав’є Надія Салабай розповіла про історію створення цих сіл, історії з підземними ходами костелу  і церкви та про проекти які реалізовані у цих селах вже після створення Великогаївської громади.

У с. Скоморохи зустрів мотоциклістів староста сіл Прошова, Смолянка, Скоморохи та Теофілівка Ігор Прус, який провів екскурс селом Скоморохи та показав, як у селі готуються до відзначення Дня села Скоморохи.

У зворотньому напрямку зупинка була запланована біля ставу між селами Товстолуг і Білоскірка,  де старости сіл Грабовець і Білоскірка Микола Дорош та сіл Товстолуг і Застінка Юрій Присяжний розповіли про туристичні місця та місця для відпочинку своїх сіл. Також до байкерів звернулися працівники Національної поліції, які пригадали усім про правила поводження на дорозі і на мотоциклі зокрема, додає Великогаївська ОТГ.

IMG_2029_1
IMG_2029_1

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео