У центрі Тернополя викрали автомобіль, щоб розважитися

DSCN2817

Троє тернополян напідпитку віком 23-25 років викрали автомобіль заради розваги. 28 липня на лінію правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що невідомі виштовхують за межі подвір'я автівку.

ВАЗ-2101 стояв припаркований у дворі будинку на вулиці Богдана Хмельницького. Близько третьої ночі господарі автомобіля почули шум у дворі. Виглянувши у вікно, помітили, що невідомі особи викочують транспорт. За вказаною адресою одразу виїжджала слідчо-оперативна група та працівники управління карного розшуку. Правоохоронці знайшли викрадений автомобіль за метрів сто від місця злочину, пише dosie102.te.ua.

- Двоє невідомих, які штовхали автомобіль, втекли в невідомому напрямку, а чоловік, який перебував за кермом, не встиг і його затримали працівники патрульної поліції, - каже Дмитро Степанців, слідчий слідчого відділу Тернопільського відділу поліції.

DSC00419
DSC00419

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК.  Це - раніше не судимий житель обласного центру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Місце перебування двох його спільників встановлюється.

Затриманий та його товариші на момент викрадення перебували у стані алкогольного сп'яніння. Факт внесли в ЄРДР за статтею 289 частина 2 ККУ - Незаконне заволодіння транспортним засобом. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео