Орест Сарматський

На Київщині виготовляють медові свічки (Агроновини)

0501 (Copy)

На Київщині відомий сімейний бренд крафтового меду «Медові Брати» виробляє ароматні медові свічки.

Повідомляє agroday.com.ua. 

«Ми займаємося виробництвом меду на власних пасіках. Крім меду робимо воскові свічки ручної роботи. Маючи власні пасіки, ми виробляємо свічки виключно з натурального бджолиного воску. З бджолиної сім’ї відбираються старі, темні рамки з вощиною і сотами, які кладемо в сонячну воскотопку, що працює завдяки енергії сонячних променів, без використання дров та електроенергії. Рамки з вощиною перетоплюються, в результаті чого виділяється віск, який ще раз фільтрується, а вже потім використовується для виготовлення свічок», — розповіла прес-секретар «Медових Братів» Катерина Кушнір.

Жінка додала, що воскові свічки мають приємний, медовий аромат, який заспокоює та наповнює будинок атмосферою затишку і тепла.

На найбільшому оптовому ринку Західної України було встановлено рекорд з продаж

0502 (Copy)
0502 (Copy)

У липні 2019 року на майданчику ОРСП (оптового ринку сільськогосподарської продукції) «Шувар» у Львові було продано рекордний обсяг українських овочів, фруктів і ягід.

Про це повідомили в департаменті «Аналітика» ОРСП «Шувар» з посиланням на дані власного щоденного моніторингу.

Інформація приємно здивувала і продавців, і покупців Західного регіону, адже ціни на овочі та фрукти в цьому році не є низькими. Згідно з наданою інформацією, станом на даний час на майданчику ОРСП «Шувар» працюють понад 500 продавців овочів і фруктів.

Всього з початку 2019 року тільки на майданчику для торгівлі з автомобілів ОРСП «Шувар» було продано понад 110 тис. тонн свіжої плодоовочевої продукції, серед яких 82,5 тис. тонн – овочі, а 27,5 тис. тонн – фрукти і ягоди.

У порівнянні з попереднім роком обсяг продажів свіжої продукції збільшився на 15% і став рекордним за всю історію існування ринку ОРСП «Шувар».

У липні 2019 року на майданчику ОРСП «Шувар» було продано 24,2 тис. тонн плодоовочевої продукції, це на 10% більше, ніж в липні 2018 р.

Рекордсменом за обсягами продажів серед фруктів і ягід став кавун, його було продано понад 5,2 тис. тонн. У сегменті овочів найбільший обсяг був зафіксований по свіжих томатах, їх було продано 3,5 тис. тонн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео