Оксана Бучко

Тернополянин буде причетним до створення найпотужнішого онлайн-курсу України та світу

68966189_885016098540217_5702431188455522304_n-770x470

Тернополянин Максим Черкашин стане спікером для створення першого українського онлайн-курсу «Взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю». Він працюватиме на платформі «Prometheus», де на сьогодні навчається 950 тисяч осіб, які опановують 110 українських унікальних онлайн-курсів. Цей курс можна буде пройти вже в листопаді цього року.

Мені прийшло запрошення від громадської організації «Прометеус», розповідає Максим Черкашин на www.info.te.ua. В листі йшлося про те, що у листопаді цього року на першій та найбільшій онлайн-платформі освіти України і світу буде розміщено курс «Взаємодія органів місцевого самоврядування з громадськістю». Мені ж запропонували стати спікером даного курсу, розповісти про співпрацю влади та громади, а також ефективні інструменти взаємодії і відповідно результати такої роботи. Днями я побував у Києві, де поділився досвідом своєї громадської діяльності та рекомендаціями взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, а також ми записали практичні поради щодо планування, роботи і результативності співпраці влади та громади.

На сайті кожен бажаючий зможе знайти необхідний саме йому навчальний курс і проходити його хоч з телефону, хоч з іншого гаджета у будь-якій точці світу. Крім того, усі хто успішно завершують курси, отримують відповідні сертифікати.

До речі, лекторами освітніх курсів «Прометеус» уже були експерти: Уляна Супрун – виконує обов’язки міністра охорони здоров’я України з моменту її призначення Кабінетом Міністрів 27 липня 2016 року, Максим Нефьодов – голова Державної митної служби, Ігор Смілянський Генеральний директор ПАТ «Укрпошта», Іванна Климпуш-Цинцадзе – Віцепрем’єрка України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Х’югМінгареллі – Голова Представництва ЄС в Україні, Дмитро Кулеба – постійний представник України при Раді Європи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео