Віра Олександрович

Тернопільщина: на прийом до Ігоря Комендата можна записатися по телефону

Комендат_ф

Майже 70 жителів Тернопільщини побували на особистих прийомах у фіскалів Тернопільщини. Причому дехто зміг потрапити у кабінет до Ігоря Комендата.

Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

– Упродовж січня-липня 2019 року посадові особи Головного управління ДФС у Тернопільській області провели 69 особистих прийомів громадян, – кажуть у податковій. – Це – лише на 3 прийоми більше, ніж у відповідному періоді торік.

Зокрема, очільник обласного фіскального відомства провів 3 особистих прийоми громадян, його заступники – 9, інші посадові особи – 57.

– На особистий прийомах побували 26 підприємців, 15 громадян іншого соціального стану (керівники/бухгалтери), 12 громадян, соціальний стан і категорію авторів звернень не визначили, - уточнюють у податковій. – Окрім того, було 9 пенсіонерів і 3 одиноких матері. Особисто звертались також робітник, безробітний, екс-працівник фіскальної служби і фізична особа, яка провадить незалежну професійну діяльність.

За результатами проведених особистих прийомів громадянам надали 69 усних роз’яснень.

Нагадаємо, записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна за номером телефону - (0352) 43-46-33.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео