Оксана Бучко

Шоумен з Тернопільщини Сергій Притула коментує аварію своєї тещі

31 (1)

Шоумен з Тернопільщини Сергій Притула висловив співчуття родині, яка постраждала під час ДТП за участі його тещі. Він наголошує, що керування мами дружини було недолуге і це питання ні в якому разі не будуть залишати відкритим. Допомога тещі, яку запропонував Сергій, це оплата послуг адвоката.

Також він готовий допомогти постраждалій сім’ї фінансами.

- Несвяткове. Останні кілька діб моє прізвище зачастило у новинних стрічках у зв’язку з ДТП за участю моєї тещі, - пише Сергій Притула. - Хочу прояснити пару моментів. І я особисто, і моя сім’я максимально щиро співчуваємо родині, котра постраждала внаслідок недолугого керування автомобілем мамою моєї дружини. Ні я особисто, ні моя дружина не чинили спроби «порішати» питання з суддями чи прокурорами. Особисто я, як чоловік своєї дружини, звісно ж, запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що моя сім’я готова посильно долучитися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої родини, в разі, якщо ця родина буде готова прийняти подібну допомогу. На що я особисто сподіваюсь. Позаяк, здоров’я дитини та мами – це основний пріоритет у цій ситуації. Мені прикро, що так трапилось. Я не знаю, чим можу особисто зарадити родині постраждалих, окрім вище згаданих ініціатив. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над «і». В мене все.

Аварія трапилась 22 серпня в Києві, повідомив obozrevatel.com. Лілія Сопельник наїхала на маму з дитиною. Обоє – у лікарні із серйозними травмами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео