На Тернопільщині на гарячому попалася гастролерка-кишенькарка з сусідньої області

крадіжка

Гаманець з чотирма тисячами гривень витягнула з сумки кременчанки заїжджа злодійка, поки жінка платила за проїзд у маршрутці. Завдяки оперативним діям правоохоронців особу зловмисниці швидко вдалося встановити.

– Декілька хвилин зловмисниця стояла позаду кременчанки, поки та розраховувалася в маршрутному автобусі за проїзд. Цього часу вистачило, аби обікрасти жертву, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Постраждала звернулася за допомогою у місцевий відділ поліції із заявою та повідомила, що зловмисниця вдавала, що теж заходить до маршрутки та раптом кинулася на вулицю.

– Поліцейські, що прибули за викликом, знайшли крадений гаманець – кишенькарка викинула його, проте всередині було порожньо. У ході оперативних заходів розшуківці встановили особу зловмисниці та допитали її. У скоєному 35-річна жителька Рівненщини зізналася. До слова, вона вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців – була судима за вчинення аналогічних злочинів, – зазначають у поліції.

Заїжджа гастролерка відповідатиме перед Законом за частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

 Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео