Новий осередок «Української молоді – Христової» відкриють у Тернополі

xs2 (1)

Нещодавно провідники молодіжної християнської організації «Українська молодь – Христові» відвідали парафію УГКЦ Зарваницької Матері Божої у Тернополі, де відбулася зустріч з молоддю.

У ході зустрічі, яка пройшла у храмі на запрошення декана Тернопільського та настоятеля храму о. Романа Вавруха, відбулася презентація УМХ з метою створення чергового осередку спільноти. Духівник Тернопільського осередку ГО «Українська молодь – Христові» о. Олег Харишин представив духовні настанови для молоді Митрополита Андрея Шептицького, заохотив молодь долучатися до лав УМХівців. Координатор УМХ у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії Ірина Драгущак та інші члени спільноти розповіли про історію, місію, діяльність організації, поділились особистими враженнями, запросили молодь бути вірними Христові та активно служити Богу і Україні.

Вкінці о.-декан Роман Ваврух та його сотрудник о. Тарас Римар висловили сподівання, що завдяки скоординованим зусиллям молоді та священнослужителів новий осередок УМХ розпочне свою діяльність, зазанчає Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео