У Зборові скандал через клоунів

70622786_861227430941213_8355130821576753152_n

Перебування у місті циркуапіто цього разу спричинило справжній скандал. Шатро цирку розмістили на міському стадіоні, орендарі пошкодили бігові доріжки.

Про випадок повідомив тренер Зборівської ДЮСШ Володимир Небельський. Елементи конструкції міцно забили у асфальт бігових доріжок. Відео можна переглянути за посиланням.

Як стало відомо, в оренду стадіон надали у районній раді. Саме там сьогодні зібрались активісти для вирішення проблеми.

Голови районної ради Богдана Максиміва на робочому місці не було, секретар повідомила, що він поїхав у Тернопіль, його заступник – у відпустці. До активістів та журналістів вийшла керуюча справами районної ради Любов Горба. За її словами, це неприємний випадок для них самих, бо під час договору оренди ніхто із керівництва не допускав таких робіт зі встановлення конструкцій цирку.

Прямі трансляції візиту активістів до влади – на сторінці Нетворкінг медіа-центру Зборівської громади.

Крім того, ініціативною групою було створено петицію. Окрім проблеми зіпсованого покриття, у ній йдеться про передачу стадіону Зборівській міській раді. Нагадаємо, що вже близько двох років передача об’єкту гальмується через відсутність декларації на майданчик із штучним покриттям на території стадіону.

Адміністратор цирку пообіцяв залатати покриття вже завтра зранку. Чи скличуть депутати позачергову сесію щодо питань піднятих активістами, поки невідомо. Серед присутніх були спортсмени, представники міської влади, активісти, правоохоронці.

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео