Оксана Бучко

Тернопільський молодіжний мер допомагає іншим містам потрапити на «Молодіжну столицю»

70365180_766714113787469_2402162826262085632_n

Час для того, аби спробувати стати частиною «Молодіжної столиці», мають зараз міста на Тернопільщині. Молодіжний мер Тернополя Леся Голик допомагає інформаційно представникам на місцях. Подача заявок від міст триває з 14 вересня по 30 жовтня.

– Тернопіль двічі проходив до фіналу конкурсу, тому цьогоріч я подала свою заявку на регіонального координатора для того, аби більше міст нашої області пробували свої власні сили у конкурсі. Протягом часу, який дається на заповнення заявки, буду працювати з нашими містами та допомагати їм у всіх питаннях конкурсу, – розповідає Леся Голик.

Сьогодні у Києві відбувається зустріч регіональних координаторів Національного конкурсу «Молодіжна столиця України 2020». На даний момент триває перша його частина заповнення та надсилання документів.

Участь у конкурсі дає містам можливість активізувати співпрацю між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяти створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України. До речі, нещодавно великий досвід молодіжний мер Тернополя передала маленькому місту.

Фото з архіву Лесі Голик

Вибір читачів за тиждень

Відео