Орест Сарматський

У Тернополі порівнюватимуть війну в Україні та Хорватії

ДНІ ХОРВАТІЇ В ТЕРНОПОЛІ_23_09 (Copy)

У понеділок, 23 вересня розпочинаються Дні Хорватії в Тернополі

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя найближчого понеділка стане місцем проведення круглого столу «Виклики і можливості функціональної міжкордонної співпраці регіонів» та презентації готельно-ресторанних комплексів, промислових підприємств Задарського регіону Хорватіі.

А відбудуться ці події а рамках Днів Хорватїі у Тернополі, повідомляє сайт вишу.

- Гості з Хорватії познайомляться з науковцями та студентами ТНТУ, представниками бізнесу, громадських організацій Тернополя. Запланована і лекція професора Анте Бралича відділу історії Задарського університету «Війни в Україні і Хорватії: порівняльний аналіз», - йдеться, зокрема, у повідомленні».

Також повідомляється, що цього ж дня відбудеться виступ гурту KLAPA UZORITA із хорватського міста Сукошан, а в Центральній міській бібліотеці - майстер-клас для дітей, який проведе професор педагогіки, еколог Міят Барішіч-Ружіч.

Окрім цього, у сквері на вулиці Гетьмана Сагайдачного біля пам’ятника Іванові Франку можна буде подивитися виступ культурно-мистецького об’єднання NEVIJANA, а в концептуальному закладі «Бункермуз» страви традиційної хорватської кухні.

Вибір читачів за тиждень

Відео