Погрожував фізичною розправою: у Тернополі затримали чоловіка, який вимагав 25 тисяч доларів за будівництво

2

На Тернопільщині затримали чоловіка, який вимагав від забудовника 25 тисяч доларів, аби той зміг безперешкодно будувати житло.

Задокументували вимагання і отримання грошей у сумі 25 тисяч доларів вчора, 24 вересня. Затримали чоловіка під час процесу обміну коштами, який відбувся в одному із закладів харчування. На місці злочину були документи щодо майнових прав на житло.

Як з'ясували пізніше, щоб отримати майнові права на 237 квадратних метрів майна у багатоквартирному будинку, який наразі ще будується, правопорушник вимагав із місцевого підприємця кошти, щоб той безперешкодно будувався й надалі.

Якби чоловік не сплатив зазначену суму, вимагач погрожував йому фізичною розправою, розміщенням публікацій щодо незаконності будівництва у соціальних мережах та залучення громадських активістів аби перешкодити роботам.

Наразі порушника затримали, повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. Вирішується питання щодо запобіжного заходу, повідомляють на сайті прокуратури Тернопільської області. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео