На Тернопільщині відбувся фінал турніру з міні-футболу (фото)

71585433_1146620085535724_1378223055024685056_n

У суботу, 28 серпня, на футбольному полі  в селі Байківці відбувся фінал турніру з міні-футболу. Відбірні змагання відбувалися у населених пунктах серед вуличних команд.

До фіналу потрапили команди: «Івана Франка» (с.Стегниківці), «Дизель» (с.Лозова), «Гаївські Ведмеді» (с.Гаї-Шевченківські), «Долина» (с.Шляхтинці), «Мазурівка» (с.Байківці). Суддями змагань були Руслан Касарда, Ігор Яворський та Ігор Біскуп. Серед гостей спортивного заходу була славнозвісна футбольна команда «Вставай сонце». Того дня вони зіграли товариський матч з дитячою юнацькою командою «Байковецька ОТГ» (тренери І.Біскуп, І. Яворський). Гра завершилася великою перевагою на користь молодого покоління.

У фіналі змагань перемогу здобули футбольна команда с.Лозова «Дизель». Почесне друге місце у «Мазурівки» (с.Байківці), третє – у с.Стениківці «Івана Франка».. Також у номінаціях «перший гол у турнірі» нагороджено Максима Букартика, «кращий бомбардир» – Андрій Шпилюр, «кращий воротар» – Володимир Льошка, пише Байковецька ОТГ. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео