Чортків’янка потрапила до п’ятірки найкращих візажистів України (відео)

99e45743f9294cdd65905b3115688095

Завершився український етап одного з найпрестижніших всесвітніх конкурсів візажистів від компанії NYX Professional Makeup, за підсумками якого чортків'янка Олена Борова потрапила до п’ятірки найкращих візажистів країни, що спеціалізуються на створенні креативних образів та макіяжів.

Конкурс складався з чотирьох етапів, на кожному з яких журі визначало, хто найкраще впорався з завданням та пройшов до наступного раунду змагань. Судді оцінювали креативність створюваного образу, рівень професіоналізму в нанесенні макіяжу та презентацію конкурсної роботи. Олена Борова, відома як Violet Grass, дійшла до фіналу, успішно виконавши всі конкурсні завдання.

Олена брала участь у подібному змаганні вперше. Чортків'янка стала єдиною представницею західної України, що дісталася фіналу конкурсу за час його проведення, повідомляє TeNews. 

Довідково: NYX Face Awards – міжнародний конкурс візажистів від американського бренду NYX Professional Makeup, що є дочірньою компанією L'Orеal. Започаткований 2010 року в США, в Україні проводиться з 2017 року. Вважається одним з найпрестижніших та наймасовіших щорічних заходів у сфері креативного візажу. Переможець українського етапу отримує грошову винагороду в розмірі 50 тисяч гривень, річний запас косметики та поїздку до Лос-Анджелесу на всесвітній фінал конкурсу.

Фото, відео з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео