Мешканці Іванівської громади подали пропозиції до місцевого бюджету

34ceb9bbf5bbd4fa8083ba7bd717adda

У серпні-вересні в рамках проекту «Доброчесні громади» (програма DOBRE) в Іванівській ОТГ проходила інформаційна кампанія «Впливай на бюджет своєї громади!». 

Місцеві мешканці подавали пропозиції до бюджету Іванівської сільської ради на 2020 рік під час вуличних акцій, коли святкували День громади у Глещаві, Дні села в Іванівці, Ілавчі та Сороцьку. Заключним етапом інфокампанії стала зустріч експерта Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» Миколи Орлова з керівництвом та мешканцями громади в c. Ілавче та інформування і залучення до бюджетного процесу старшокласників.

196 мешканців громади подали 305 пропозицій. Найбільше було таких:

Ілавче: відновити ставок в с.Ілавче (23), встановити дитячий майданчик на вул. Загородня (15),  відремонтувати дороги (13), відремонтувати дорогу по вул. Лесі Українки (8). Іванівка: відремонтувати дороги (26), облаштувати Молодіжний центр в с.Іванівка (21). Сороцьке: встановити дитячий майданчик (13), прибрати стихійні сміттєзвалища (9), облаштувати зону відпочинку біля ставка (7). Глещава: провести ремонт доріг по селі (11), облаштувати Молодіжний центр (5).

Зі всіма пропозиціями ви можете ознайомитися тут, зазначає Іванівська громада.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео