Через власну необережність неповнолітня потрапила під колеса авто

dtp-st

Одинадцятирічна дівчина, перебігаючи дорогу за межами пішохідного переходу, потрапила під колеса автомобіля. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 жовтня.

Повідомлення в чергову частину Кременецького відділу поліції надійшло від медсестри лікарні. Вона заявила, що за меддопомогою до них звернулася жителька Почаєва, 2008 року народження, пише Досьє 102.

У неповнолітньої - суглобовий перелом ліктьового суглобу. Її госпіталізували в травматологічне відділення.

Травми дівчина отримала в результаті ДТП. В райцентрі школярку збив автомобіль ВАЗ. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Не розминулися на Гусятинщині автомобілі Daewoo Lanos та BMW. Аварія трапилася поблизу села Яблунів.

Прим виїзді слідчо-оперативної групи з'ясувалося, що водій BMW виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в іншу автівку. В результаті удару до лікарні із забоями потрапив кермувальник Daewoo та його двоє пасажирів.

Звернулася за меддопомогою і неповнолітня пасажирка з іншої іномарки. Всіх потерпілих госпіталізували до Копичинецької лікарні.

З політравмою та в травматичному шоці до лікарні госпіталізували жителя села Бересток Заліщицького району.

П'ятого жовтня близько 21:00 потерпілий, керуючи саморобним трактором, не впорався з керуванням та перекинувся в прірву. На даний час заліщанин знаходиться в реанімаційному відділенні.

Події внесені до ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео