Оксана Бучко

Відомий телеведучий Олександр Педан проведе у Тернополі спортивний фестиваль

72367625_2684195638269470_3426303567609200640_n

Шкільний спортивний фестиваль JuniorZ для учнів усіх шкіл Тернополя проведе 8 жовтня відомий телеведучий Олександр Педан. Види спорту, у яких можна буде спробувати свої сили: чирлідинг, петанк, флорбол, бадмінтон, корфбол, регбі та фризбі. А найактивнішим учасникам випаде неймовірна нагода – особисто зіграти у матчі All Stars з Олександром Педаном.

– Це буде дуже масштабна подія. Кожен школяр без будь-яких проблем зможе спробувати нові види спорту. Уся команда JuniorZ активно готується до події, ми привеземо у місто подарунки, яскраву фотозону, проведемо квест і флешмоб, – розповідає лідер Спортивного руху JuniorZ Олександр Педан.

Олександр Педан був у Тернополі більше року тому. Тоді проводили семінар для вчителів фізкультури та підписали Меморандум про співпрацю з мером. Тому на події також розповідатимуть про результати співпраці – закупівлю спортивного інвентарю у школи.

Фестиваль відбудеться на Тернопільському міському стадіоні за адресою: проспект Степана Бандери, 15. Початок о 13 год.

Довідково:

JuniorZ – проект Олександра Педана з розвитку спорту серед школярів. Проект реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України (меморандум МОН від 27.12.2018), Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, НДУ «Інститут модернізації змісту освіти», Спортивного комітету України, численних національних федерацій з різних видів спорту.  Пропагує рух такі види спорту: чирлідинг, петанк, хортинг, флорбол, бадмінтон, корфбол, реґбі, сумо та фризбі. Проводимо  тренінги для вчителів фізкультури, директорів шкіл та батьків-активістів, фестивалі для школярів та інші заходи, які спрямовані на впровадження новітніх варіативних модулів і видів спорту до програми фізичного виховання школярів, формування у молоді здорового способу життя та заохочення до занять спортом.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео