У Тернопільській семінарії стартувала «Школа християнського аніматора» (фото)

71924259_1166188450238457_2650775174240010240_n

5 жовтня розпочався новий навчальний рік «Школи християнського аніматора» (ШХА), що діє при Тернопільській духовній семінарії  УГКЦ смт. Велика Березовиця. Понад 180 молодих і активних дівчат та парубків прибули здобувати та розвивати знання, вміння аніматорської справи.

Зустріч розпочалася Святою Літургією, яку очолив очільник «Школи християнського аніматора» о. Ярослав Шевчук. Священнослужитель привітав молодь, яка прибула з різних парафії Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, та запросив до сумлінного навчання.

Після молитви молоді аніматори прослухали курси із основ таборування, особистої ефективності та волонтерства, проаналізували та підвели підсумки цьогорічних «Веселих канікул із Богом».

-За останні роки діяльності школа христянського аніматора докорінно змінила свої установи, - розповідає співорганізатор ШХА Андрій Волянюк. – Ми дбаємо про щорічне оновлення навчальних курсів, стоврена спеціальна група менторів, себто наставників для аніматорів, ще цікавішими стали завдання та найоригінальніші розробки.

Усі, хто бажає долучитися до «Школи християнського аніматора», може ще це зробити на наступній зустрічі, яка відбудеться 19 жовтня. Якщо тобі уже є 15 років і ти активна, молода, креативна, енергійна та ініціативна людина, яка має можливість та хоче розвиватися, то «Школа християнського аніматора» саме для тебе! Не проґав свій шанс, додає Тернопільсько-Зборівська архиєпарахія.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео