У Заводській громаді відкриють туристичний маршрут «Лабіринт емоцій»

e38cdc7c04aaf127ed2b215f87d19549

У Заводській ОТГ 10 жовтня відбудеться відкриття туристичного маршруту «Лабіринт емоцій», який створено на запит громадськості та підтримано в рамках конкурсу «Місцеві ініціативи для розвитку громад» програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Красиві краєвиди, мальовничі пагорби, тихоплинна річка, геологічна пам`ятка природи – печера, де водяться занесені в Червону книгу кажани. До цього часу жителі тієї місцевості милувалися усім цим багатством природи самі. Завдяки реалізованому проекту всіма цими природними принадами можна помилуватися всім охочим. Завдяки підтримці американського народу, здійсненій через Агентство США з міжнародного розвитку, Глобал Комьюнітіз громаді вдалося реалізувати проект «Лабіринт емоцій». У результаті створено передумови для того щоб гості нашої громади отримали позитивні емоції.

До вашої уваги - екологічно-туристичні стежки, що ведуть попри цікаві локації (викопні скам`янілості, криничку з джерельною водою, оглядові майданчики) до печери Угринь та гори Галілеї. Ви матимете змогу оцінити краєвиди села Угринь, мальовничого урочища Вурвана, закрути річки Серет. А ще вам запропонують стати справжніми експертами у визначенні психологічного стану людини через споглядання масок емоцій у лабіринті, що відкрився у печері Угринь. Відвідування печери залишає на обличчі людини цілу палітру емоцій – хтось в захваті від побачених мінеральних утворень, гри світла й тіней на стінах, обличчя іншого спотворює страх перед темрявою та невідомим. В рамках проекту в печері відкрито встановлено виставку керамічних масок із застиглими на них емоціями відвідувачів печер – від дитячого захвату, до екзистенційної, незбагненної легкості буття. Основною подією відкриття стане екскурсія-презентація туристичного маршруту. Впродовж мандрівки на екскурсантів чекатимуть різноманітні сюрпризи.

-Громада Заводської ОТГ гостинно запрошує усіх на презентацію «Лабіринту емоцій», збираємося біля кінцевої автобусної зупинки села Угринь Чортківського району Тернопільської області 10 жовтня 2019 року о 12 годині. Контактні особи: секретар ради Порхун Н.А. 0976024416, староста села Угринь Плішка В.П.0687626817, - додають на сайті Заводської громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео