Директора Кременецького коледжу після відпустки чекала несподіванка (фото)

медилище

Креативно відзначити День освітянина, дати перепочити викладачам та навести кращий контакт із наставниками вирішили у Кременецькому медичному коледжі ім. Арсена Річинського. Директор навчального закладу Петро Мазур здивувався своєрідному тимчасовому оновленню, але ідею схвалив.

- Коли директор коледжу вийшов з чергової професійної відпустки, на нього чекала несподіванка. У службовому кабінеті побачив, що на робочому місці «новий директор». Обов’язки керівника закладу взяв на себе голова старостату Андрій Гладанюк, – розповіли у навчальному закладі.

З’ясувалося, що того дня, з нагоди Дня освітянина, у коледжі відбувся День студентського самоврядування. А старшокурсники взяли на себе роль викладачів на заняттях та функції адміністраторів.

- Цей день допоміг майбутнім медикам спробувати свої сили у навчальній та організаційній діяльності, сприяв згуртуванню студентських колективів та послабив бар’єр у взаємодії «викладач-студент», – йдеться у повідомленні.

Історія Кременецького медичного коледжу сягає 1940 року, коли у місті почала працювати фельдшерсько-акушерська школа. Спочатку заклад збиралися відкрити у Тернополі, але через певні обставини зробити цього не змогли, відтак, перенесли до Кременця.

Нині у коледжі навчають 464 студенти на трьох відділеннях. Серед випускників попередніх років є відомі медики та науковці.

Фото Кременецького медичного коледжу ім. Арсена Річинського

Вибір читачів за тиждень

Відео