Мешканці Тернополя скаржаться на зруйнований міжквартальний проїзд на одній із вулиць (фотофакт)

1190

У Тернополі мешканці декількох багатоповерхівок по вулиці Лучаківського створили електронну петицію. Вони просять розпочати капітальний ремонт міжквартального проїзду через ряд проблем.

Мешканці багатоквартирних будинків по вулиці Лучаківського №6а, 10, 12, 1а та суміжні з ними, розповіли про проблеми прибудинкових території, які створюють їм незручності. Міжквартальний проїзд та тротуари зруйновані, а також територію регулярно затоплює після дощу.

- Мешканці групи багатоквартирних будинків мають дві ключові проблеми:

1. Зруйнований міжквартальний проїзд та тротуари вул. Лучаківського 6а-10-12а, який служить для частини будинків одночасно прибудинковою територією.

2. Регулярне затоплення прибудинкової території будинку вул. Лучаківського, 12, де повністю відсутнє відведення дощових вод і куди зливається вода з цілого ряду сусідніх будинків. У зв’язку з цим, просимо у 2020-му році обов’язково провести капітальний ремонт вище зазначеного міжквартального проїзду (вул. Лучаківскього 6а-10-12а) та облаштувати повноцінне водовідведення дощових й талих вод з прибудинкової території вул. Лучаківскього, 12, - пише автор петиції Василь Деревенчук.

Щоб електронну петицію розглянути у міські раді та у наступному році провели капітальний ремонт необхідно зібрати 300 підписів. Підтримати ініціативу мешканців можна ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео