У Зборівській ОТГ відкрили конференц-зал (фоторепортаж)

У рамках партнерства із програмою DOBRE у Зборові запрацював оновлений конференц-зал для засідань депутатів, проведення круглих столів, конференцій, тренінгів, тощо.

Сучасне обладнання, дизайн та багато місця – новинка для громади. Раніше депутати збирались у кабінеті міського голови, а зустрічі відбувалися у залі будинку культури, шкіл, тощо.

Керівництво громади та експерти програми впевнені, що нове місце мотивує працювати краще. Оновлені і зручні конференц-зали у рамках DOBRE вже реалізовано у більшості громадах, що співпрацюють із програмою. На відкриття прибули експерти програми DOBRE: заступниця керівника програми Юлія Єсмуханова, виконавчий директор західноукраїнського регіонального офісу програми Дмитро Коваль, експерт програми Ігор Каспрук та координатор Зборівської громади, фахівець Олег Процик. Вчора, 8 жовтня, там вже провели відкрите засідання Молодіжного Конгресу та позачергову сесію Зборівської міської ради. Молодь підписала із керівництвом громади Меморандум про співпрацю, а депутати проголосували за Стратегію сталого розвитку ОТГ на 5 років.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео