На Тернопільщині правоохоронці підбили підсумки роботи (фото)

_MVS9871

Про підсумки оперативно-службової діяльності підрозділів Головного управління Національної поліції в області впродовж дев’яти місяців 2019 року та заходи з подальшого удосконалення їх роботи говорили під час розширеного засідання колегії керівників ГУНП краю.

Довіра населення, рівень злочинності і результати роботи по розкриттю тяжких та особливо тяжких злочинів - основні питання, які найбільше цікавлять головного поліцейського Тернопільщини Олександра Богомола, пише Досьє 102.

- Всі ми пам'ятаємо про те, що була пропозиція голови Нацполіції за результатами року визначити рейтинги по цих основних показниках і маркерах рейтинги районів територіальних підрозділів в Тернопільській області. І ми будемо бачити хто кращий, хто гірший.

Шанси налагодити роботу мають усі, запевнив Олександр Богомол. Він закликав підлеглих працювати так, аби не було соромно ні перед колегами з інших областей, ні перед людьми, які довіряють поліції.

- Я попрошу вас чітко проводити прийоми громадян, реагувати на кожне повідомлення і за результатами розгляду таких звернень приймати законні та об'єктивні рішення. Я не говорю вже про укриття злочину. Не дай Бог, бо це злочинна діяльність поліції, якщо злочин укривається. Відповідна кваліфікація буде контролюватися і слідчим управлінням, і УОАЗОРом тому прошу об'єктивно приймати рішення по матеріалах.

У ході колегії керівники підрозділів доповіли про кримінальні правопорушення на території міста та області серед яких: незаконне заволодіння транспортом, правопорушення, пов’язані із торгівлею людьми, про проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

Зупинилися на питаннях забезпечення публічної безпеки і порядку. Говорили про недопущення кримінальних правопорушень у сфері охорони або використання надр, а також щодо заходів з виявлення та документуванню протиправної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео