Оксана Бучко

На Тернопільщині відкрили ще одну міні-копію споруди Христа Спасителя (відео)

DCIM100MEDIADJI_0002.JPG

Чергову фігуру Христа Спасителя встановили у селі Козлів на Тернопільщині 20 жовтня. Це вже 6-та міні-копія статуї із Ріо-де-Женейро, яку компанія «Агропродсервіс» дарує громадам області як подяку за довіру і працю протягом 20-ти років.

- Приймаючи рішення про спорудження таких фігур на території, де ми орендуємо землі, ми виражаємо нашу вдячність  за благодать та натхнення, яке посилає Ісус Христос, - зазначив генеральний директор «Агропродсервіс» Андрій Баран. -  Благословення хліборобам потрібно, як нікому іншому, адже вони працюють під відкритим небом.

На відкриття монументу зібрались священики, жителі села та представники компанії «Агропродсервіс». Як звернув увагу директор «Агропродсервіс-Інвест» Юрій Малюта, ця фігура стає місцем, де кожен перехожий захоче зупинитись для молитви. Усе завдяки спільним зусиллям тих, хто долучився до створення фігури.

- Усі, хто долучився до встановлення, стали однією великою родиною, - говорив отець Роман Гук. - Це місце – є особливим, адже свідчить про запрошення Ісуса для всіх людей  Маленька дівчинка, коли побачила фігуру із розпростертими руками, сказала, що Ісус хоче її обійняти. Ми усі це можемо бачити.

Привітав жителів села народний депутат Іван Чайківський. Він зазначив, що встановлення фігури у громадах – це найкраща подія для відзначення 20-річчя компанії «Агропродсервіс».

- Сьогодні ставимо фігури Ісуса Христа на територіях, де заснували підприємство 20 років тому, - зазначив Іван Чайківський. - Оці фігури - це подяка найперше людям, які нам довірили обробіток землі і  управління господарством у такі нелегкі часи.

Жителі села поділились враженнями від отриманого подарунку, зауважуючи, що фігура нагадує про велику любов Бога до людей.

- Фігура – це вираз великої любові, - говорила жителька села Надія Понеполяк. - Символічний знак - дві руки, що обнімають хрест. То ми, що йдемо по житті,  а Ісус обнімає нас любов’ю. Це пам’ятка на покоління.  Бо часом забуваємо про те, як Бог нас любить. Приємно також бачити, що єдність влади і громади.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xfS_S5-L-28&feature=youtu.be[/embed]

Фото та відео: Павло ЛЯЩИНСЬКИЙ

Вибір читачів за тиждень

Відео