У школах Байковецької ОТГ організували захід на тему «Протидія торгівлі людьми»

be2d7d4f8106dd307c5c3c4934669374

Працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Байковецької сільської ради 18 жовтня у школах громади провели інформаційно-просвітницький захід, щоб ознайомити дітей та вчителів з протиправними явищами торгівлі людьми у сучасному суспільстві.

Захід організували до Європейського дня протидії торгівлі людьми. Дітям та вчителям розповіли про ризики нелегального перебування чи працевлаштування за кордоном.

-Влаштовуючись на роботу, будьте пильні! А ще пам’ятайте: торгівля людьми – це сукупність таких ознак, як вербування, перевезення, передача, продаж, усиновлення у комерційних цілях, використання в порнобізнесі, використання у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, трансплантація чи насильницьке донорство, примус до заняття проституцією, рабство і ситуації, подібні до рабства, примусова праця, залучення в боргову кабалу, використання шантажу, погроз, - пише Байковецька ОТГ.

До слова, Якщо ви потрапили у таку ситуацію – телефонуйте на номер 527. Ви отримаєте пораду як діяти терміново , а згодом – психологічну, соціальну, матеріальну та правову допомогу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео