У Зарваниці відбулася професійна проща працівників соціальної сфери та Пенсійного фонду (фото)

Created with GIMP

VII професійне паломництво працівників соціальної сфери та Пенсійного фонду Тернопільської області відбулася у суботу, 19 жовтня, в Марійському духовному центрі «Зарваниця».  Участь у прощі приуроченій Дню працівника соціальної сфери взяло більше тисячі працівників, їхніх родин та ветеранів цих служб.

Центральною подією всього паломництва стала участь у Святій Літургії, яку відслужив адміністратор малої базиліки Зарваницької Матері Божої о. м. Дмитро Квич. Звернувшись до присутніх о. Дмитро наголосив, що професія, яку обрали учасники прощі, - особлива. Її особливість виявляється у великій турботі та любові, якою оточують потребуючих працівники цих служб.

Після Богослужіння о. Дмитро від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка) щирими словами привітав усіх учасників паломництва, висловив велику подяку ексначальнику Пенсійного фонду п. Василю Коломійчуку, а також подарував ікони Зарваницької Богородиці керівникам обласних органів соціальної сфери й Пенсійного фонду на згадку про цей особливий день.

Відтак традиційно відбулося освячення води та панахида за героями, які віддали свої життя за незалежність та кращу долю рідної землі. На завершення паломники молилися на Хресній дорозі, відвідували  унікальний комплекс «Український Єрусалим» та інші святині Марійського духовного центру, пише прес-служба Марійського духовного центру.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео