Оксана Бучко

На Тернопільщину приїхали вчителі зі всієї України, аби навчитись основи здоров’я по-сучасному

74888280_2440730572642011_2341288682817847296_o

Питання особистісного та професійного зростання вчителя основ здоров’я в умовах неперервної освіти обговорили під час дискусії на семінарі у Заліщицькій гімназії на Тернопільщині. Там на днях провели Всеукраїнський семінар з основ здоров’я для завідувачів кабінетів (методистів) основ здоров’я обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти «Особистісне та професійне зростання вчителя основ здоров’я в умовах неперервної освіти». Також учасникам запропонували мейкатон «Інсайти сучасного вчителя, який продукує інноваційні ідеї навчання».

Під час події також провели «педагогічний стартап» за результатами всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019», який розпочався виступом директора Заліщицької державної гімназії «Інноваційна діяльність гімназії відповідно до завдань Нової української школи», пише news-gimnasia.blogspot.com.

Вчитель гімназії Василь Дяків переміг у всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2019» в номінації «Основи здоров’я». Він провів майстер-клас «Інноваційні підходи в процесі викладання основ здоров`я» та тренінг «Новітні методичні підходи при викладанні основ здоров’я».

На запрошення Олександри Войчишин у роботі семінару взяла участь директорка Центру освітнього консультування  Вікторія Косик, яка ознайомила учасників та педагогів гімназії з платформою Mozaweb та е-підручником Mozabook, продемонструвала можливості інтерактивної панелі від компанії EdPro.

Емоційного забарвлення семінару надала пізнавальна екскурсія мальовничими осінніми Заліщиками, маленькою українською Рив’єрою, що стала завершальним акордом у роботі завідувачів кабінетів (методистів) основ здоров’я обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти.

Наталія Пацарина, вчитель української мови та літератури:

- Зі словами великої вдячності колективу Заліщицької державної гімназії на чолі з творчою директоркою пані Олександрою Войчишин звертається:

- Гімназія – це місце в Заліщиках, де працюють талановиті люди, - поділилась враженнями директор Центру освітнього консультування (м. Київ) Вікторія Косик. - Талановиті у всьому: в освітянській, педагогічній діяльності, організаційній тощо. Захід, який тут проходив, це взірець для проведення семінарів та тренінгів. Залучення дітей до тренінгу учителів з використання програмного засобу Mozabook був неперевершеним. Діти активні, що говорить про комфортне перебування у школі.

Фото news-gimnasia.blogspot.com

Вибір читачів за тиждень

Відео