Борис Крамер презентуватиме тернополянам дві нових книги

71904864_3668346276524339_7646807791532769280_n

Книгарня «Є» та видавництва «Навчальна книга - Богдан» і «Клуб сімейного дозвілля» запрошують на презентацію книжок Бориса Крамера «Пастка на полоза» та «Зламані сходи», яка відбудеться 24 жовтня. Початок – о 19:00. Модеруватиме зустріч Юрій Матевощук.

«Пастка на полоза»:

Темної ночі до слідчого прокуратури Артема Нагорняка прибігає директору універмагу Микола Осовський і повідомляє, що за ним стежать невідомі. Роздратований слідчий не вірить йому. Хто в маленькому містечку може стежити за відомим бізнесменом? Якби повірив зразу, то не вбили б наступної доби Миколу, а ще через кілька днів — його друга Андрія Сабанова. У містечку розгулялись убивці, які їздять на краденій машині. Третьою жертвою ледь не став спадкоємець Осовського його дядько Всеволод Антошевський, але невідомі помилились із отрутою. Конвеєр смерті не зупинявся, і слідчий вирішив заманити вбивцю у пастку. Кого він там виявив? І сам не сподівався на сюрприз.

«Зламані сходи»:

Життя Юрія Холоденка пішло шкереберть після смерті матері. Її останнім заповітом було прохання — знайти батька, який зник понад сорок років тому. Поїхав на полювання й не повернувся — ось все, що було відомо Юрієві. І ще те, що тоді слідчий капітан Шаман сходив пішки весь ліс навколо озера та не знайшов жодних слідів. Минуло сорок років, і єдина зачіпка, яку має Юрій, дивна касета, на якій записана випадкова розмова двох коханців. Але яке відношення це має до справи? За Юрієм починають стежити. І єдиний, хто здатен допомогти йому, — старий міліціонер Шаман. Можливо, старому слідчому відомо про цю справу набагато більше, аніж здається…

Про автора: Борис Крамер — псевдонім прикарпатського письменника, журналіста Василя Добрянського, володаря чисельних нагород та відзнак, зокрема Гран-прі (перша премія) в номінації «Романи» Міжнародного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики «Коронація слова» — 2019 за роман «Зламані сходи».

Адреса Книгарні «Є»: м. Тернопіль вул. Валова, 5-9. Тел.: (0352) 25-44-59.

Вхід вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео