Інформація про викрадення дітей на Гусятинщині виявилось фейком

_Vikradennya_ditey_na_Hmelnichchini__u_policiyi_prokomentuvali_situaciyi_1_2018_09_19_12_06_45

Протягом кількох днів у соціальній мережі Facebook масово поширювали інформацію, мовляв, у Копичинцях, що на Гусятинщині, жінка з чоловіком на автомобілі «Audi» серед білого дня викрадають дітей. На щастя, історія виявилась фейком.

Ювенальна поліція Гусятинщини повідомила:

«Днями у соціальних мережах з’явилася інформація про те, що у місті Копичинці Гусятинського району Тернопільської області двоє людей (чоловік та жінка), пересуваючись на автомобілі марки «Ауді», серед білого дня викрадають дітей.

Поліція Гусятинщини звертається до громадян і просить не поширювати даної інформації, адже вона не відповідає дійсності. Жодних звернень про викрадення дітей до органів поліції не надходило!

Також хочемо нагадати про те, що поширення неправдивих чуток, які можуть викликати паніку серед населення або порушення громадського порядку, відповідно до статті 173-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тягнуть за собою накладення штрафу від 10 до 15 неоподаткованих мінімумів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео