Один рік у Великогаївській ОТГ працює Центр надання адміністративних послуг (фото)

7fb08019c16358ca4f412fc0f5584302

23 жовтня виповнився рік з того часу, як у Великогаївській сільській раді ОТГ запрацював Центр надання адміністративних послуг.

За один рік  роботи перелік адміністративних послуг зріс  із 130 до 172. Окрім того, ЦНАП співпрацює з спеціалістами Пенсійного фонду, Управлінням соціального захисту, Центру зайнятості, які згідно графіків приїжджають до Великогаївської ОТГ.  З  кінця травня 2019 року в центрі розпочато надання паспортних послуг, а саме: виготовлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з біометричними даними. Станом на сьогодні паспорта отримали понад  1000 громадян. Особливим попитом  користуються послуги державного реєстратора, яка розпочала роботу в ЦНАП з січня поточного року, і є вже зареєстровано 1829 прав майна та 80 бізнесу. Нещодавно також було відкрито консультативний пункт для бізнесу, в якому можна отримати консультацію щодо створення, ведення та розвитку підприємницької діяльності.

В ЦНАП створено всі комфортні умови для отримання адміністративних послуг, встановлено електронна система керування чергою, спеціалізоване програмне забезпечення, Wi-Fi мережа Інтернет, встановлено платіжний термінал для оплати тих чи інших послуг.

Працівники ЦНАПу у піднесеному настрої зустрічають відвідувачів, а також щиро вірять, що діти – це майбутнє щасливої та незалежної України, а тому  запросили на екскурсію учнів 2-го класу НВК ЗОШ I-IIIст. ДНЗ  с.Великі Гаї, класні керівники Наталія Городиська та Юлія Дерев’яна, для ознайомлення з роботою ЦНАП.

Школярі привітали працівників ЦНАПу з Днем Народження красивими листівками та малюнками, а натомість отримали безліч позитивних емоцій, адже мали змогу ознайомитися із роботою ЦНАПу із середини: перевірити на собі роботу електронної черги, пройтися кабінетами спеціалістів, прийняти участь у імпровізованій видачі паспортів, а на завершення екскурсії, одержали подарунки, пишуть на сайті Великогаївської громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео