Віра Олександрович

 «Золото» на Міжнародній виставці у Києві завоювали тернополяни (фото)

Основне

«Золоту» медаль у номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти – ресурс забезпечення якості освіти» отримав колектив Тернопільської школи-правового ліцею №2.

Сталося це сьогодні, 23 жовтня, під час підбиття підсумків 11-ї Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», що відбулася у Києві. Вручили довгоочікувану відзнаку директорці школи-правового ліцею №2 Інні Іванюк.

Нагадаємо, заради своїх учнів вона кілька років тому закінчила аспірантуру. Окрім того, ця жінка – не лише педагог-новатор, а й директор школи у третьому поколінні. Чоловік і сини Інни Іванюк брали участь в АТО.

До слова, у столичній виставці брали участь представники понад 4-х сотень навчальних закладів зі всієї України, а перемогу отримали тернопільські освітяни. Цим успіхом учителі відразу похвалилися у соціальній мережі «Фейсбук», на сторінці школи-правового ліцею №2.

Що цікаво, досягнення школи-ліцею тепер увійде до збірника «Інноватика в сучасній освіті. 11-та Міжнародна виставка». Окрім того, колектив навчального закладу нагородили дипломом, а доповідачів – спеціальними сертифікатами, адже їхній досвід експерти визнали вартим уваги при формуванні високої правової культури і правосвідомості юних українців.

Зауважимо, більше про навчальний заклад, що діє на вул. Навий Світ, 11, можна дізнатися ТУТ.

Фото зі сторінки школи-ліцею у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео