Молоді подружжя провели духовний «weekend» у Зарваниці (фото)

vs2

З благословення адміністратора Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці Тернополя отця Ореста Павліського 26-27 жовтня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбувся духовний weekend для групи молодих подружніх пар, що отримали Святу Тайну Подружжя в Архикатедрі впродовж 2019 року.

Зустріч організовали священики Архикатедри з метою духовного супроводу молодих сімей, щоб дати їм можливість зустрітися разом, помолитися, поділитися досвідом, а також дізнатись більше про будування сімейних стосунків в перший період шлюбного життя.

Учасники слухали пізнавальну лекцію «Mr and Mrs” та сімейну молитву «П‘яти пальців» під проводом отця-доктора Мартина Хоміва, взяли участь у пізнавальній екскурсії Марійським духовним центром, яку провів отець Ігор Дармограй.

Особливим став вечір-ділення, де при теплі та світлі вогню молоді люди ділилися між своїми переживаннями, радостями та турботами, а також мали можливість запитати у священників про те, що їх турбує.Кульмінацією цих двох днів духовної віднови стала Божественна Літургія у храмі Хатини Матері Божої, яку очолив отець Роман Демуш.

Особливістю такої мандрівки стало присутність священичих сімей з їхніми дружинами та дітьми, що творило душевну родинну атмосферу, пише Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео