На Гусятинщині урочисто відзначили районного чемпіона (фото)

_viber_2019-10-29_12-12-42

Після поєдинку 4 туру Ліги Чемпіонів Тернопільщини, між гусятинським чемпіоном – командою «Нива» з Городниці та бережанським – колективом «Хатки», де господарі святкували перемогу (1:0), місцеві вболівальники поспішили до сільського будинку культури на урочистий захід, адже другий рік поспіль їхня команда села Городниця виграє чемпіонат Гусятинщини з футболу.

Цьогорічної перемога далася абсолютною, адже до золотих нагород городницькі футболісти додали ще й перемогу у кубку району. Заступник голови Федерації футболу Тернопільської області Віталій Остафійчук разом з виконавчим директором Федерації футболу Гусятинського району Ігорем Вахрівим вручили гравцям, тренерському штабу та меценатам заслужені нагороди, односельчани подарували всім святковий концерт, а молоді – дискотеку.

-Мені направду дуже приємно другий рік поспіль стояти на цій сцені і нагороджувати команду «Нива». Вона стабільно пройшла весь футбольний марафон і справедливо називається найкращою у Гусятинському чемпіонаті двічі поспіль, адже саме у вас у відсотковому відношенні найбільша кількість своїх вихованців! Вітаю вас з перемогою і бажаю гідно представити Гусятинщину у цьогорічному розіграші Ліги Чемпіонів Тернопілля! Нехай молоді покоління беруть приклад, адже вони мають біля вас таку можливість, – сказав у вітальному слові Віталій Остафійчук, пише Федерація футболу Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео