Орест Сарматський

Виробництво молока в Україні продовжує скорочуватися (Агроновини)

3001 (Copy)

В Україні з початку року виробництво молока скоротилося в порівнянні з минулим роком на 3,5% – до 7,61 млн т (7,88 млн т в аналогічному періоді 2018 р.).

Про це повідомляє latifundist.com з посиланням на дані Держстату.

На молочних підприємствах скорочення зазначеної продукції відбулося на 1,2% до 2,09 млн т (2,13 млн т в аналогічному періоді 2018 р.)

Згідно з даними, в господарствах населення виробництво молока також знизилося – на 4,4% до 5,51 млн т проти 5,76 млн т роком раніше.

Уряд почав звільняти недоброчесних керівників Держгеокадастру

Уряд відсторонив від виконання обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмилу Приходько. А до цього очільників ще в 12 областях. Про це повідомив прем‘єр-міністр Олексій Гончарук, передає «Урядовий портал».

Уряд вже звільнив 2 керівників регіональних управлінь Держгеокадастру в Одеській та Закарпатській областях.

Прем'єр-міністр проінформував, що найближчим часом на конкурсі Уряд обере чесного та патріотичного менеджера, який в короткі строки наведе лад та організує роботу всього Держгеокадастру.

– Дуже скоро проведемо конкурси і на посади керівників всіх територіальних управлінь. Якщо конкурс виграє людина, яка знову буде працювати в інтересах окремих осіб, ми її теж звільнимо. І так, поки не знайдемо чесних та добросовісних менеджерів в кожну установу. Ми зламаємо корупційну систему та будемо працювати в інтересах людей, – сказав прем’єр-міністр.

Він додав, що цього року до центрального апарату Держгеокадастру надійшло 1 116 скарг. З них 420 – на діяльність Головного управління ДГК у Київській області. Це найбільший показник серед усіх областей. Більше того, Київська область – лідер по показнику несвоєчасно розглянутих звернень громадян щодо надання дозволу на відведення земельних ділянок.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео