Оксана Бучко

Тернополян запрошують попрацювати над новою Програмою підтримки молоді

75446503_541407223352945_3701579656676245504_n

Програма підтримки молоді, яка охоплювала попередні роки, закінчується цього року. Учора в актовій залі управління освіти провели першу зустріч з молоддю міста щодо напрацювання нової підтримки молоді у наступні кілька років. Наступна зустріч буде проведена у вівторок, 5 листопада, з 16:00 у Центрі Науки Тернополя, де протягом кількох годин будуть працювати над конкретикою та пропозиціями до Програми. Запрошують усіх громадських активістів з числа молоді прийти і попрацювати разом.

Тим часом днями закінчилась робота над заповненням заявки від Тернополя на Національний конкурс «Молодіжна столиця України», розповіла молодіжний мер Тернополя Леся Голик.

– Цьогорічна заявка була неймовірно цікавою та справді охоплювала чимало сфер, котрими більше займаються громадські організації, а не владні структури. Для цього треба було багато комунікувати між представниками різним громадських структур. Оскільки кінцевою метою було отримати потрібну інформацію, а всі люди, зазвичай, зайняті, то випрацювався цікавий спосіб роботи: я надсилала повідомлення із заявки конкретній людині. І отримувала відповідь аудіофайлом, який слухала і вносила дані в заявку. Такий  цікавий досвід, шалена кількість інформації і неймовірна повага до низки громадських спільнот у Тернополі, які часто здійснюють непомітну на загал, але дуже потрібну роботу з тернополянами різних сфер, – зазначила молодіжний мер Леся Голик.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео