У центрі Шумська зібрали 30 мішків сміття (фотофакт)

толока

Учні Шумського профтехучилища під час толоки поблизу пам’ятника воїнам, які загинули у Другій світовій війні, зібрали 30 пакетів сміття. Прибирання приурочили 75-річниці звільнення України від нацистської окупації.

- Толоку у міському парку з власної ініціативи організували студенти двох груп Шумського профтехучилища – біля пам’ятника воїнам, які загинули у Другій світовій війні. А приурочили акцію 75-річчю звільнення України від нацистської окупації. Молодь та майстри училища назбирали близько 30 пакетів сміття, – пише Шумськ.Інфо.  

Надихнувшись прикладом молоді, до учнів приєдналися й інші шумчани. Тож мешканців міста закликають підтримати старання молоді й не створюваний приводів для нових прибирань.

- Спостерігаючи за тим, з яким ентузіазмом юнаки та дівчата взялися до доброї справи, приєдналися і старші шумчани. Але цього екологічного десанту не було б, якби мешканці міста та його гості ретельніше слідкували за своєю поведінкою і не смітили у громадських місцях, – йдеться у повідомленні.

Фото Шумськ.Інфо

Вибір читачів за тиждень

Відео