Орест Сарматський

На Тернопільщині та Рівненщині знайшла щось спільне

IMG_4414-2 (Copy)

Громади двох областей підписали Меморандум про співпрацю

Напередодні у Смизькій ОТГ (Рівненщина) відбулося офіційне підписання Меморандуму про співпрацю двох громадських організацій Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН» та Центр розвитку ініціатив «ІнСорс» (Тернопільщина).

Про це повідомляє RivmePost.

Зокрема, йдеться про те, що розвиток малих громад має базуватися на вмінні створювати дієві команди, які працюють на результат і незалежно від політичної ситуації на місцях.

- Ми хочемо стати своєрідними провайдерами для малих громад з наших областей та поділитися власним досвідом першопрохідців, адже, інколи, потрібен дороговказ, щоб швидше дійти до мети - ми плануємо стати такими помічниками, - стверджує голова правління ГО «Інтонація ЗМІН» Віта Костюк.

У свою чергу, голова правління ГО «ІнСорс» з Тернопільщини Іванна Мрига каже, що і в Рівненській, і в Тернопільській областях є, звичайно, партнерські проєкти, але у малих громадах - це рідкість. Тому ініціатори підписання Меморандуму хочуть мотивувати інших до дій своїм прикладом, а також готові до розширення команди і мережі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео