До дня працівника соціальної культури у Шумській ОТГ влаштували урочисті заходи (фото)

2a0c9911bf94e02406c5f7b936c12a43

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. З нагоди свята у Шумській школі мистецтв відбувся святковий захід.

З вітальними словами до присутніх звернулися заступник голови міської ради Ярослав Бойко та директор комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Шумської міської ради Світлана Петрук. У своєму виступі зауважили, що: «Соціальна робота – це не просто професія, це справжнє мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми, а день працівника соціальної сфери – це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі».

На завершення побажали присутнім міцного здоров’я, успіхів та здобутків у їх нелегкій справі. Кращих працівників було нагороджено грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята. Після урочистої частини заходу музичні дарунки працівники соціальної сфери отримали від творчих колективів та солістів Шумської школи мистецтв, додає Шумська міська рада.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео